A játékválasztás oldalon válassz ki egy játékot és kattints erre, majd várd meg, amíg a nyerőgép teljesen betöltésre kerül. A tárcsák megpörgetéséhez kattints egyszerűen a jobbra lent lévő zöld Start-gombra. Minden kattintással újabb pörgetésre kerül sor.


A "Tét" gombra kattintva lehet növelni vagy csökkenteni a vonalankénti tétet. Lent középen kerül mutatásra a pörgetésenkénti össztét.


Ha minden pörgetést azonos vonalszámmal és téttel szeretnél játszani, úgy kattints az Automata-gombra (balra lent). Ekkor mindaddig automatikus pörgetésekre kerül sor, míg el nem érsz egy bónusz-játékot vagy a Stop-gombra (balra lent) nem kattintasz.


Nyereményed a tarácsán lévő szimbólumok pozíciójától függ. Ha legalább 3 azonos szimbólum helyezkedik el egy nyerővonal mentén (mindig balról jobbra nézve), úgy nyertél, és számládon crediteket írunk jóvá. A nyeremény mértéke a tét mértékétől függ.

 

Ha rákattintasz a jobbra lent lévő Nyeremények-gombra, úgy megtekintheted a lehetséges kombinációk és az adott nyerőgépen nyerhető nyeremények listáját.


A játék révén XP pontjaid száma is növekszik. Minél nagyobb téttel játszol, annál több tapasztalati pontot kaphatsz pörgetésenként.