Kattints a játékválasztás oldalon („Lobby“) a menüben balra lent lévő „Regisztráció“-gombra. Egy párbeszédpanel jelenik meg, ami két regisztrációs lehetőséget tartalmaz (Facebook és e-mail). Kattints az „E-mail“-re, és írd be a beviteli mezőbe az e-mail címedet. Miután egy „OK“-val megerősítetted a címet, az általad megadott e-mail címre egy e-mailt küldünk, ami egy aktiváló linket tartalmaz. Lépj át az e-mail alkalmazásba, és kattints rá erre a linkre. A Gaminator újra megnyílik, és befejezheted a regisztrációt. Ha valamilyen problémád adódna a linkkel, úgy az aktiváló kódot manuálisan is megadhatod (a Beállításokban található „Regisztráció“ párbeszédpanelben).


Az e-mail címeddel való első regisztráció után Gaminator-creditek formájában egy bónuszt kapsz.


Ha már játszottál egy másik készüléken a Gaminator-ral, s innen regisztráltál az e-mail címeddel, úgy egy párbeszédpanel jelenik meg, és el kell döntened, hogy átváltasz-e erre a felhasználói fiókra. Ugyanazzal az e-mail címmel nem lehet másik Gaminator felhasználói fiókot létesíteni.

A Beállítások-ban is lehetőség van a regisztráció elvégzésére. A Beállításokat a balra lent lévő menüben a „Beállítások“-ra kattintva érheted el.