1. A játékos-számládról való ideiglenes kijelentkezéshez, nyisd meg a Beállításokat.


2. Válaszd a „Kijelentkezés“-t.


A kijelentkezés után az alkalmazás automatikusan a kezdő képernyőképre vált át.