Igen, az adott készüléket közösen is használhatjátok a barátaiddal vagy a családoddal.


Készülékeden így térhetsz át az egyik játékos-számláról a másikra:

  1. Ha regisztrált játékos-számlával vagy bejelentkezve, akkor először is jelentkezz ki.
  2. Ezután már használhatják a barátaid a bejelentkezés-funkciót, hogy a saját játékos-számlájukkal jelentkezzenek be a készülékeden.
 
Az e két lépésre vonatkozó pontos instrukciókat más Súgó-fejezeteinkben találod. Ha kérdéseid lennének, lépj kapcsolatba velünk e-mail útján.